Soita 020 7694 340

*pakolliset kentät

PALVELUNUMERO 24/7

020 7694 340


YHTEISTYÖKUMPPANIT


Cellco Communications Sp. Z o.o on suunnitellut ja valmistanut passiivisia valokuitukomponentteja jo 20 vuotta. Yrityksellä on nykyaikaiset valmistuslaitteet sekä –tilat ja erittäin ammattitaitoinen henkilökunta (n. 100 henkilöä). Tuotanto ja tuotekehitys sijaitsevat Puolan Kobylankassa. Haaroittimet, CWDM, kytkentäkuidut, valmiskaapelit, häntäkuidut ja kytkentäpaneelit sekä erilaiset asennuskotelot ovat Cellcon tuotevahvuuksia.
www.cellcofibers.com

Sinovo Telecom Co., Ltd suunnittelee ja valmistaa innovatiivisia optisia verkkolaitteita sekä liitäntäratkaisuja. Sinovo tarjoaa mm. täydellisen sarjan transceivereitä - SFP, X2, 10G XFP, SFP+, GPON, 100G CFP ja 40G QSFP+ moduleja. Lisäksi yritys tarjoaa sekä passiiviset että aktiiviset DAC ja AOC kaapelit.
www.sinovocorp.com

Fiberyo Technologies toimittaa laadukkaita valokuitutuotteita globaaleille optisen viestinnän markkinoille. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Shenzhenissä, Kiinassa.
www.fiberyo.com


Vonaq Ltd suunnittelee ja toimittaa ammattikäyttöön tarkoitettuja mittalaitteita niin tietoliikenne- kuin sähköverkon tarpeisiin. Yritys on perustettu vuonna 2006 ja se sijaitsee Isossa-Britanniassa.
www.vonaq.com

Firetide Inc. suunnittelee ja toimittaa langattomia järjestelmiä kiinteän ja mobiiliverkon tarpeisiin. Yritys on kehittänyt langattomia ratkaisuja yli 10 vuotta ja sillä on hallussaan 19 patenttia liittyen langattomaan teknologiaan. Firetide on osa UNICOM Global konsernia, yritys toimii maailmanlaajuisesti ja sen tuotekehitys sekä pääkonttori sijaitsevat USA:ssa.
www.firetide.com

HP Etch AB (High Precision Etch Aktiebolag) toimii tarkkuusetsauksen johtavana yrityksenä maailmassa. Tuotanto ja pääkonttori sijaitsevat Ruotsin Järfällassa lähellä Tukholmaa, yrityksen palveluksessa on noin 40 henkilöä. HP Etch on suuntautunut alan kehitystyöhön, prototyyppien valmistukseen ja suurtuotantoon. Yritys valmistaa tarkkuusetsattuja osia kaikkialle valmistavaan teollisuuteen.
www.hpetch.fi


ParaTech Coating Scandinavia AB (PTCS) on paryleenipinnoituksen pioneeri Pohjoismaissa. Testi- ja volyymipinnoitukset onnistuvat 16 vuoden kokemuksella nopeasti ja laadukkaasti. PTCS pinnoittaa elektroniikkaa, sairaalateknologiaa ja –tarvikkeita ja paljon muuta Järfällassa lähellä Tukholmaa. PTCS toimittaa myös pinnoituskoneita sekä itse pinnoitus materiaalia.
www.parylene.fi