Soita 020 7694 340

*pakolliset kentät

PALVELUNUMERO 24/7

020 7694 340


TILAUSINFO

Tilaustavat

Verkossa
Tilaa tai pyydä tarjous suoraan verkossa
Sähköpostilla
Lähetä tilaukset, tarjouspyynnöt ja kyselyt sähköpostilla
Puhelimella
Soita numeroon 020 769 4340 (arkisin klo 7-24)

Maksutavat

Pankkiyhteytemme
Aktia FI95 4055 0011 4236 01
Rekisteröidy sivullamme, ensimmäinen tilaus toimii tilinavauspyyntönä
Yritysasiakkaiden kanssa sovimme maksutavat
Sopimusasiakkaiden kanssa noudatamme sovittuja sopimushintoja
Yksityisasiakkaille myymme tuotteet joko postiennakolla tai tilimaksuna. Maksun vastaanotettuamme postitamme tuotteet sovittuun osoitteeseen tai ne voi noutaa suoraan varastostamme

Toimitusaikataulut

Varastotuotteet
Kun tilaus on vastaanotettu ennen 14.00 laitetaan tuotteet toimitukseen samana päivänä.
Tilaustuotteet
Toimitusaika riippuu tuotteesta, toimitusaika vaihtelee tyypillisesti n. 1-3 viikon välillä

Toimitusehdot

Optinen Oy Toimitusehdot 1.1.2013


Yleistä
Näitä toimitusehtoja sovelletaan Optinen Oy:n (Y-tunnus: 2519110-6) kanssa tehtävissä kaupoissa. Ainoastaan kirjallisesti sovitut poikkeavat toimitusehdot sitovat myyjää.
Hinnat
Tarjouksissa ja hinnastoissa ilmoitetut hinnat ovat euroina (€) ja ilman arvonlisäveroa.

Mikäli on yhdessä sovittu että tarjoushinnat perustuvat siihen valuuttaan, jolla myyjä ostaa tavarat, käytetään tarjouksessa Euroopan Keskuspankin ko. valuutan noteeraamaan myyntikurssia. Mikäli valuuttakurssit toimituspäivään mennessä muuttuvat, myyjällä on oikeus vastaaviin hinnanmuutoksiin.

Mikäli viranomaisen toimenpiteet aiheuttavat muutoksia hinnoitteluun, pidätämme oikeuden vastaaviin hinnanmuutoksiin.
Toimitusehdot
Varastotuotteiden toimitusaika on 1-3 arkipäivää ja tilaustuotteiden toimitusaika on normaalisti 1-3 viikkoa.

Toimitamme tuotteet postitse suoraan tilauksen yhteydessä ilmoitettuun osoitteeseen. Toimitus tapahtuu ostajan vastuulla. Postitoimituksista veloitamme postikulut.

Asiakkaalla on mahdollisuus noutoon varastostamme, 00950 Helsinki.
Maksuehto
14 pv netto,alkaen laskutuspäivästä.
Pienlaskutusmaksu
Tilauksista,joiden nettoarvo on alle 100,00 EUR, alv 0 %, veloitamme 15,00 EUR, alv 0 %, pientilausmaksun.
Viivästyskorko
Viivästyneistä maksuista veloitamme viranomaisten vahvistaman kulloinkin voimassaolevan viivästyskoron.
Omistusoikeuden siirtyminen
Omistusoikeustavaraan siirtyy silloin, kun koko sovittu kauppahinta on maksettu, ellei kirjallisesti ole toisin myyjän puolelta vahvistettu.
Takuu
Toimitetuille tuotteille sovelletaan valmistajan ehtojen mukaista takuuta, joka yleensä merkitsee valmistajan valinnan mukaan virheellisen tuotteen vaihtamista virheettömään tai tuotteen kunnostamista virheettömään kuntoon.
Muistutukset
Kaikki kauppaa koskevat huomautukset on tehtävä kirjallisesti 8 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Tehdessään tilauksen ostajan katsotaan hyväksyneen Optinen Oy toimitusehdot.
Palautukset
Virheellisen tai väärin toimitetun tuotteen voi palauttaa myyjälle heti muistutuksen jälkeen, myyjä toimittaa uuden tuotteen tilalle veloituksetta tai hyvittää palautetun tuotteen hinnan.

Muiden kuin virheellisten tai väärin toimitettujen tuotteiden palautuksesta on kussakin tapauksessa sovittava erikseen. Myyjällä ei ole velvollisuutta ottaa vastaan tällaista tavaraa eikä ole siitä hyvitysvelvollinen. Myyjä voi kuitenkin sopia palautuksesta ja sen hyvityksestä (esim 30-70%) tapauskohtaisesti. Tavara voidaan ottaa takaisin ainoastaan sillä edellytyksellä, että se on käyttämätön ja avaamattomana alkuperäisessä pakkauksessa.
Ylivoimainen este
Mikäli ylivoimainen este, joksi katsotaan myös lakko, työsulku, konehäiriö, vienti- ja tuontikielto tai muu sellainen ylivoimainen tapahtuma, jota ei ole voitu ottaa huomioon kauppaa päätettäessä, estää toimituksen tai viivästyttää sitä, emme vastaa ostajalle aiheutuvasta vahingosta. Tästä ja muista syistä johtuvien viivästymisien sattuessa on ostaja oikeutettu ainoastaan peruuttamaan toimittamatta oleva osa tilauksesta.