Soita 020 7694 340

*pakolliset kentät

PALVELUNUMERO 24/7

020 7694 340


LANGATON

Firetide tuotteilla voi rakentaa suurikapasiteettisen langattoman verkon, joka on suorituskyvyltään ja luotettavuudeltaan verrattavissa valokuituun. Firetide Mesh tuotelinja muodostaa tuotetarjonan rungon, jolla rakennetaan PTP ja PTMP sekä Mobiilin topologian mukaiset verkot. HotPoint® tuotelinja tarjoaa kustannustehokkaat Hot Spot tukiasemaratkaisut ja HotView Pro ™ puolestaan tarjoaa järjestelmään intuitiivisen verkonhallintajärjestelmän. Firetide Mobility Controller mahdollistaa hallitsemaan yhteyksiä liikkuviin ajoneuvoihin ja laitteisiin, tämä palkittu ratkaisu on mm. käytössä monessa metrossa ympäri maailmaa tarjotakseen metrojunan kuljettajille reaaliaikaista videokuvaa tulevan pysäkin laiturilta.

Firetide järjestelmäedut:
  • AutoMesh™ teknologia
  • Erinomainen suorituskyky
  • Alhainen latenssi
  • Erinomainen skaalautuvuus
  • Edulliset kokonaiskustannukset ja nopea käyttöönotto
  • Luotettavat ja nopeat mobiiliominaisuudet

Katso video - CCTV mobiiliratkaisu Soulin metrossa:


Firetide tekee myös asiakasräätälöityjä järjestelmiä, esim. asiakkaan omien radiotaajuuksien käyttö tukiasemissa. Mikäli langattomat ratkaisut ovat sinulle tärkeitä ota yhteyttä!

Mesh Solmut

HotPort Mesh Solmut


HotPort 5020 ja 7000 tuotelinjat tarjoavat langattomat runkoverkon ratkaisut videon, äänen ja datan siirtoon. HotPort mesh solmut tarjoavat kuidunomaisen tiedonsiirron tehokkuuden sekä luotettavuuden. HotPort järjestelmä tukee sekä lisenssitaajuuksia että vapaita taajuusalueita, kuten 4.9 ja 5.9 GHz, 900 MHz, 2.4 GHz ja 5.1-5.8 GHz.

HotPort® 5020, PTP yhteyksiin sekä verkon reunoille
HotPort 5020-M – 25 Mbps Mesh Node
HotPort 5020-E – 25 Mbps Edge Node
HotPort 5020-LNK – 50 Mbps PTP Link


HotPort® 7000 Wireless Mesh Nodes
HotPort 7010 – Mesh Solmu, sisäasennus
HotPort 7020 – Mesh Solmu, ulkoasennus
HotPort 7000-900 – Mesh solmu, sisä ja ulkoasennus (900 MHz)


Firetide Mobility Controller, FMC 2000


FMC 2000 varmistaa saumattomat yhteydet runkoverkon ja liikkeessä olevien Firetide mesh solmujen välillä. Firetide kokonaisratkaisu mahdollistaa nopeiden ja luotettavien yhteyksien luomisen erilaisille Ethernet-yhteensopiville laitteille, kuten videokamerat, wifi –tukiasemat, RFID lukijat ja kannettavat tietokoneet.Access Point

HotPoint® 5000 Access Point


HotPoint 5000 laitteissa toimii kaksi itsenäisesti toimivaa radiota. Radio 1 toimii 802.11 b/g/n moodissa ja Radio 2 toimii puolestaan 802.11 a/n moodissa. Lisäksi radio 2 tukee 4.9 GHz taajuusaluetta. Radiot toimivat 5,10, 20 and 40 MHz (MIMO) kanavaleveyksillä, tosin 5 ja 10 MHz kanavaleveydet ovat käytössä ainoastaan 4.9 GHz taajuudella. Vaihtoehtoisesti voidaan toinen radioista asentaa ns. monitorointitilaan joka mahdollistaa laittomien tukiasemien tunnistamisen, väärinkäytösten ehkäisemisen sekä nopean sopeutumisen RF muutoksiin.

Verkonhallinta

HotView Pro™ verkonhallintaohjelmisto


HotView Pro mahdollistaa keskitetyn verkonhallinnan kaikille Firetide verkkolaitteille. Ohjelmisto on hyvin kehittynyt ja helppokäyttöinen, Pro mahdollistaa HotPort® mesh laitteiden sekä HotPoint® access laitteiden hallinnan, monitoroinnin ja konfiguroinnin.Antennit ja tarvikkeet

Firetide tarjoaa testattuja ja hyväksyttyjä antenneja sekä asennustarvikkeita. Käyttäjä on vastuussa paikallisten säädösten ja lakien noudattamisesta, antennien valinnassa on huomioitava antennin vahvistus ja paikalliset EIRP arvot. Sisäantenneissa käytetään RP-SMA liittimiä, ne sopivat sisäverkkojen Firetide HotPort että HotPoint laitteisiin. Kaikissa ulkoverkon tukiasemissa käytetään N liittimiä.