Soita 020 7694 340

*pakolliset kentät

PALVELUNUMERO 24/7

020 7694 340


AJANKOHTAISTA

Onnistunut linjasaneeraus

Toteutamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä linjasaneerausten sähko- ja teleurakat. Hyvän asiakastyytyväisyyden ja projektiosaamisen taustalla on yli 20 vuoden kokemus erilaisista saneerauskohteista. Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää projektistasi.

- sähköurakointi
- sisäverkkokaapeloinnit (kuitu ja kupari)
- antennikaapeloinnit


Tecet Oy
Veli-Matti Koho
044 0928 817
www.tecet.fi

Optinen Fin Oy
Kai Koivunen
040 5567 211

Onko puupylväs turvallinen kiivetä?

CXI-PT5500 mittaa puupylvään lujuusarvon ilman kaivauksia, kairauksia tai piikitystä. Mittalaite tutkii koko pylvään nopeasti ja objektiivisesti.

Puun laho, kuitujen heikennyt kunto tai rakenteelliset vauriot kaikki yhdessä vaikuttavat mitattuun lujuusarvoon. Lujuusarvosta voidaan määritellä myös pylvään jäljellä oleva elinikä.

Heikentynyt lujuusarvo kertoo välittömästi mahdollisesta työturvallisuusriskistä. Mittaustulos kertoo pylvään vaihtotarpeesta ja näin palvelee verkkoyhtiötä hallitsemaan omaisuuttaan tehokkaasti.

CXI-PT5500 etuja:
- Objektiivinen mittaus
- Ei kaivuuta, ei porauksia
- Mittaa koko pylvään (myös maanalaisen osan)
- Mittalaite mahdollistaa testit myös talvella
- Mittalaite on pieni ja sitä on helppo käyttää
- Säänkestävä IP65 laite

CXI-PT5500 on nykyaikainen tapa mitata sähkö- ja televerkkojen puupylväitä. Mittalaite tukee verkostosuosituksen RJ 33:09 mukaisia pylvästarkistuksia.

(RJ 33:09 – PUUPYLVÄIDEN LAHOISUUSTARKASTUS JA LUJUUDEN MÄÄRITYS)

Pyydä mittalaitedemo – mittaamme myös valitsemasi puupylvään kunnon!Loppuuko kuidustasi kaistat? Kysy CWDM ratkaisua.

CWDM tekniikalla saat hyödynnettyä useita eri aallonpituuksia samassa optisessa kuidussa. Kuidun siirtokapasiteetin jakaminen useammalle järjestelmälle on erittäin kustannustehokasta CWDM teknologian avulla.

Optinen tarjoaa kaikki mahdolliset CWDM ratkaisut asiakkaan tarpeiden mukaan:
– yhden tai kahden kuidun yhteydet
– mux/demux ratkaisut
– add/drop ratkaisut
– kanavat haluamallasi tavalla
– CWDM kotelointi ja liittimet asiakkaan mukaan

Saat meiltä tarvittaessa myös apua CWDM kanavasuunnittelussa, tekniset ammattilaiset Cellcon tehtaalla suunnittelevat järjestelmäsi halutun laiseksi jonka jälkeen valmistamme sinulle juuri oikeat CWDM järjestelmät.

Mikäli kuitusi kaipaa lisää kaistaa kannattaa kysyä ratkaisuksi CWDM järjestelmää. 4, 8 tai 16 kanavan perus Mux/Demux CWDM laitteet ovat helposti saatavilla!